Färg och svartvitt

Bilder från fotograferingen till skolarbetet. Ganska nöjd faktiskt, fast jag vet inte riktigt vilket som är finast av färg eller svartvitt. Jag vet att jag alltid frågar det, men vad tycker ni? :)

Freaky friday

Lelle funderar på ett kap
Lelle dricker
Min favoritmat, på briggen
Lelles hår blev elektriskt
Det var min fredagseftermiddag. Den var trevlig :))
Idag har jag varit i stan och typ.. latat mig. Men det är så lördagar ska vara ibland.

Årets första semla

Idag åt jag årets första semla. Så här såg den ut.

Behind the scenes med systrarna Ericsson

I onsdags fotade Lelle sin syster Elvira till en skoluppgift. Jag fotade behind the scenes- bilder. Det var roligt, men kallt haha. Dessutom blev det mörkt fort, men Lelle hann få många fina bilder innan vi var tvugna att går in. För övrigt tycker att båda systrarna är riktigt snygga!

Lördagssyssla

Idag har jag spenderat stor del av min tid framför ett piano. Jag försöker lära mig en ny låt, och kollar på tutorials på youtube. Första delen har jag klarat av, men när han började spela andra delen gav jag upp. Helt sjukt ju. Jaja, nu ska jag laga mat!

Utebliven rubrik

Heeeeeeeej! Cupen gick braa, för er som ville veta. Dock gick vi inte vidare med en förlorad match och 2 oavgjorda. Men det var bra ändå. Plus att jag antagligen kan fota på söndag istället för slutspeel hahaha. Näjmen det är faktiskt till ett skolarbete, så det kanske hamnar några bilder här sedan :)
Och jag vet, det är ganska många bilder på Nora på den här bloggen. Men jaa. Ni fick 2 till!

Kränkt katt

Det här är min katt. Hon är fin.
Angående det här inlägget (<--klicka) så har jag förstått att många tycker att min andra katt (alltså inte den ovan på det här inlägget) är tjock på bild nr 2. Jag ska bara meddela att hon tyckte det var något så oerhört kränkande och hon vill också säga att hennes maxvikt i livet (bara) har varit 4 kg.
Ni behöver väl inte mobbas? Jaja, hon är nöjd nu.
Nu ska jag lägga mig så att min förkylning försvinner för gott så att jag kan spela cup på fredag (dvs, om jag blir uttagen). Godnatt!

Första dagen i skolan

Idag var det första dagen i skolan för den här terminen. Så, nu har jag sagt det.
Alltså, jag har ingen inspiration. Jag vet inte vad jag ska blogga om för att det ska vara roligt att läsa. Jag frågade några (nämner inga naaamn, mohahaha) och fick förslaget om att jag skulle skriva om sniglar. Är det intressant? Hahaha.
Men inspirationen kommer säkert tillbaka och tills dess får det bli lite småtråkiga inlägg. Fast Nora-bilder hoppas jag på att ni aldrig tröttnar på, för dem lär ni få se mycket av. Min privatmodell. Har funderat på ett såntdär "blabla saker ni inte visste om mig" och har några finaa grejer där, men det är så tråkigt. Har redan gjort det typ 2 gånger. Men ni älskar ju mig, så vem vet, de kanske kommer upp på bloggen ändå ;)
Jag är hungrig, jag hoppas på att Nora och mamma kan köpa hem indisk mat. Det är mums serrni!

Första snön för i år!


Det firar vi med en (två?) bilder på Nora. Vilken tycker ni mest om, färg eller svartvit? :))

Sööndag

Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag som började komma igång ju! Men i alla fall. Fotbollsträningarna har kommit igång efter uppehållet, härligt! Även fast jag inte är sådär jättebekväm med att spela inomhus eftersom jag är så nedrans klumpig så har det gått helt okej på träningarna. Hittills. Vi får la hoppas att jag keepar up with that till cupen!
Idag har jag varit i stan med far och Nora. Jag köpte någon fejskräm och två tröjor. När vi kom hem käkade vi mat och sen käkade vi gotteligottgott som ni ser på bilden. Alltså chokladfondue med bananisar!
Snart börjar skolan igen, närmare bestämt på onsdag. Ska blir roligt med plugg igen! Nooooooot.

Pancakes

Idag har jag inte gjort så mycket, fotade lite, kollat TV och gjort pannkakor. Goda blev dem.

Ursäktar för den dåliga bilden, men jag skyller på att det var mörkt :)))) Så den blev lite photoshoppad. Låtsas inte om det bara, för det är ju roligare men en dålig bild än ingen bild alls.

Min dag i bilder


Nora

Besöksrekord igår! Ojoj, tack fina läsare! Här har ni några foton på Nora bara för det!
Nikon D3000 + Nikkor 50 mm f/1.8

2012


Bilderna ovan är från nyårsafton. Alla är tagna runt halv sjuu.. på morgonen.. Haha, riktigt kul var det i alla fall! Vi firade med släkten/familjens vänner/familjens vänners vänner eller något sånt. Mycket lyckad samling folk. Säger man så? Ja det gör man, på den här bloggen.
Nu väntar 2012 och jag ska ha jävligt (förlåt) roligt detta året, till och med roligare än 2011.
ps: tack för de fina kommentarerna! gullesnuttisar.

RSS 2.0