Åter igen, färg eller svartvitt?

Den gamla hederliga frågan, vilken gillar ni mest? Sötaste Alva fick agera modell den här gången :)

Fotopromenad med Lelle

Igår var jag på en fotopromenix med Lelle. Trots det tråkiga vädret var det härligt att komma ut lite. Dessutom var det roligt att vara ute länge och bara fota.

Den sextonde i fjärde


Igår tillbringade jag min eftermiddag och kväll med de tre tjejerna på tredje bilden. Vi tränade och åt en god tacos. Riktigt trevligt, skönt att träna styrka också, det är roligare att göra det tillsammans med andra :)

Vårkänslor

Idag har jag rensat lite i trädgårn. Underdrift. Vänta, vi tar om det.
Idag har jag rensat mycket i trädgårn. Såja, mycket bättre.
Sen tog jag lite bilder på de fina vårblommorna som har börjat visa sig lite här och var, härligt med vår nu efter den elaka snön som visade sig i något dygn eller två. Jdkhfsndihgewigjaaaaaaaaaaaaa, snart sommar ju!

Clementine


First day of the week

Bilden ovanför är en närbild på en krukväxt. Jag provade en ny grej som jag har sett på flera bloggar. Nämligen att ta av objektivet från kameran, och vända det bak och fram. Så får man ställa in fokus manuellt och öppna bländaren med fingret. Jag tycker det blev helt okej faktiskt, det var trots allt svårt att få fokusen rätt.
Kul att prova på något nytt!

Spring

Nu är det vår! Kommer det mer snö som kommer jag blåsa bort den, för den hör inte hemma i Sverige längre. Inte tills december i alla fall :)

RSS 2.0