Linnea 30 april


Fina katten


Somrig fotografering

Idag tvingade jag Nora att vara modell framför min lilla kamera. Jag ville få en somrig känsla i bilderna, och jag tycker i alla fall de är somriga! Nu ska jag käka grillat, hejs!

Gamla bilder

Gamla bilder från en liten fotopromenix med Lelle för några veckor sedan.
Hej! Idag körde jag först till stan, för att vara lite på bike-dagarna. Vi fixade nämligen däck till motorcykeln! Sedan körde jag hem och så åt jag och nu några timmar senare ägnar jag datorn lite tid. Han och jag umgås ju väldigt sällan så man får ta vara på tiden man kan få tillsammans.

Filminspelning

Bilderna är från i fredags när jag och min fina klass filmade in en film som vi i ett senare skede ska skicka in till en tävling! Den är riktigt bra, så jag tror att vi ligger bra till :)
vill någon att jag ska ta bort någon bild är det bara att säga till!

Trehjuling

Bilden ovan är tagen på påskdagen på favoritön Åstol.
Idag har jag skrivit på mitt tal till nationella provet i svenskan, alltså fy vad jag inte gillar detta. I alla fall så gjorde jag och Nora pannkakor och sedan lirade vi lite boll i trädgårn. Go dag ändå, om man bortser från talet..

Påsk del 3


Påsk del 2


Påsk del 1

Påsken har varit riktig mysig i år, mest pågrund av min underbara släkt. Dessutom kändes det ju mer än underbart när man insåg att det är snö nästan överallt förutom på Åstol, där jag var. Där var det istället finfint väder! Jag har tagit så himla mycket kort den här helgen, så jag tror att jag delar upp bilderna lite.

Åstol

Idag är vi på Åstol. Vi ska vara här hela påskhelgen också, riktigt skönt! Jag och Nora drog ut på en liten fotopromenad förut, därav bilderna. Det var pretty cold om mina fingrar kan man säga!

April april!

Idag är det första april, även kallad dagen då man lurar brallorna av allt och alla. För mig är det ingen idé, jag blir genomskådad direkt. Hehe.
Här är i alla fall några bilder från när Moa och Alva var hos oss!

RSS 2.0