Christmas feelings

Den här underbara saken hänger just nu i vårt tak. Det är en julklappskalender som jag och Nora får, vi får alltså en julklapp varannan dag i december tills julafton! Imorn får vi öppna den första julklappen!

Nora the ginger #3


Sjuk!


1:a advent

Hej!
Jag är inte bäst på att blogga, som ni säkert har märkt. Men iallafall, här har ni mig!
Det är första advent idag, för er som har missat det, och det betyder att det snart ät julafton! Vi har julpyntat, hängt ljus i granen och runt dörren och bakat pepparkakor i helgen! Julfeelings kan man lugnt säga. Jag har också gjort en matteuppsats som det kommer se ut så här på när lärarn har kollat på den:
SKOJ! hejssvejs, nu ska jag se på beck!

Nora the ginger #2

Nikon D3000+ Nikkor 50mm f/1.8

Nora the ginger #1

Nikon D3000+ Nikkor 50mm f/1.8

Lördag

Bild från i somras, både svartvitt och färg.
Igår var jag med Lelle och sov där tills idag, sen åkte jag hem (körde någon kilometer också :D). Resten av dagen har jag inte gjort så jättemycket, mest latat och göttat mig, det är ju så en lördag ska se ut! Nu ska jag snart ta och lägga mig, kanske läsa lite engelskabok om jag orkar. Tveksamt med det sista måste jag säga...

Bullbak


Inomhuscup i Alingsås

Cup i Alingsås! Vi spelade i söndags, hela dagen. Det gick mycket bättre än förväntat, dock många skador... Men bra kämpat tjejer! Fick ingen autograf av Messi, lite ledsen i ögat är man ju, men det får man väl ta.

American pancakes!

Idag har jag ätit amerikanska pannkakor, gotteligottgott! Nu ska jag plugga en massa, hejs!

En vecka tillbaka

Det här gjorde jag för en vecka sedan
Shoppa -> bowla -> äta thai -> myskväll med knäpp film och godsaker!

Slut på lovet

Mitt lov har varit... slappt. Har inte ens orkat blogga. Illa, eller hur?
Men jag har ändå fått gjort några roliga saker. Jag har tillexempel bowlat, käkat thai och hyrt film med familjen Krus, shoppat för mammas peeengar, tränat i volvoaero-hallen, kört gokart med några av mina vänner, varit hos mina kusiner och käkat middag och självklart: SOVIT.
Jag började fota det som jag köpte men jag orkade för att det blev inge bra, så det här köpte jag för er som är nyfikna:
- Jumpsuit! Blå och fin och gosig är den! Dock spillde jag sås på den första dan.. Hej jag heter Maja osv.
- Svarta jeans
- 2 par strumpbyxor, svarta och röda
- Tights
- Ett stycke randigt linne
- UV-filter till det nya objektivet
- Deodoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant!
Så ja, mitt lov har varit riktigt skönt. Jag har bara chillaxat hela veckan! Ingen bild idag dock.

Höstpromenad

my buddies
Idag har jag varit jätteduktig, för jag har vikt 2 tvättar och hängt 4 (!!!). Jag vill även dela med mig att varje tvätt är 7 freakin' kilo.
Jag tog också en låååååång promenad in på våran väg och fotade lite med det nya objektivet, kan inte säga annat än att jag jaskgbfanepochydbusbapejh-ar det. (jag tycker om det alltså)

Ny familjemedlem


RSS 2.0