Motljus

 
 
 
Idag har jag fotat Nora till hennes profilbild på facebook och nu undrar hon: vilken bild av dessa ovan ska hon använda? Kommentera gärna!

Midsommar

 
 
 
 
 
 
 
Min midsommarafton spenderades på Åstol med min fina släkt. Först blev det lite fix inför att gå ner till parken där det firades med midsommarstång och lotterier och sedan middag med sill, rökeriets rökta lax (mormors vinst i lotteriet), ägg, jordgubbar och bröd. Jag är inget stort fan (uttala det "fän" så slipper vi missförstånd) av svensk traditionsmat, men laxen och jordgubbarna blev min räddning. 
 

Rockchick

Fotade Nora i ett lite annorlunda tema (för att vara jag) idag. Hon fick ta på sig lite svarta kläder, höga klackar om mycket eyeliner. Resultatet blir rätt bra tycker jag, vilken är er favorit? :)

Tradition

I torsdags var jag och min syster med familjen Krus på skolavslutningsfika. Vi har ätit det de senaste åren och det har blivit en mysig tradition!

Sommarlov

Den dagen som jag fick sommarlov spenderade jag min tid med Lelle, och ovan har ni bildresultatet. Så jädra gött att vara ledig, nu ska bara sommarn komma fram!

The end of high school

Bilderna är ifrån Noras avslutningsmiddag (innan själva middagen). Åh, min lillasyster håller på att bli stor nu! Haha, orka att ni trodde att jag var seriös.

Klassens dag

Igår hade vi klassens dag, astrevligt! Vi tog med oss fika och satte oss och åt nere vid slussarna. Flera kameror var med också!
Idag är det också en oerhört trevlig dag, jag påbörjar nämligen mitt sommarlov. Weeehooooo!

Kusin Klara 20 år

I lördags var det kalas för min kusin Klara som ska fylla 20 år, grattis i förskott! Det var hur som helst en jättetrevlig kväll.
Det är inte många dagar kvar i skolan nu, jag slutar på onsdag!

Chokladbollskastning


När man inte jobbar måste man plugga

halvdålig bild (fotografiskt sett) som är från vår redovisning i fredags, gofika!

Hej! Just nu sitter jag med en uppsats om internet, gu vad roligt. Jag har inte hunnit göra det nu i helgen eftersom jag har jobbat på både lördagen och idag. Men nu har jag en hel underbar kväll framför mig att sitta framför datorn och plugga som en dåre, så varför inte passa på liksom?

2 juni

Några fler bilder från igår.

Picknick i trädgårn

Idag har jag varit med dessa flickor, mycket trevligt! Fler bilder kommer inom kort :)

RSS 2.0