Green


Alva

Fina foton på en fin Alva. Dessa bilder är tagna med D7000 (<3) hemma hos familjen Krus. Vi var där och grillade och kollade melodifestivalen, myspys!

Sunday

Har använt min fina kamera en hel del de senaste två dagarna, haha.. Idag har jag i alla fall solat, och sen kom Lelle på besök. Det är förresten Lelle på alla bilder utan den första. Vi gick runt och fotade och sedan gjorde vi finfina negerbollar. Go dag!

Love life!

Min nya, fina, underbara kamera.

2012-05-24

Fin bild tycker jag! Ser ut som Trassel skrattar ihjäl sig.
I alla fall. Idag har jag varit i skolan och det har varit aaaaaasgött väder! På kvällen var det Expo i skolan vilket är ungefär som ett öppet hus. Trevligt var det i varje fall!

Solsken

Idag är det gött väder! Ääääntligen. Har legat ute och solat, har till och med fått en liten rand! Jag la mig ner i gräset och fotade blommorna innan pappa klippte ner dem som ni ser ovan.
Förresten, om det finns någon liten själ som vill följa mig på instagram, så heter jag majabohlin där! Lånar mammas mobil dock, så det blir mest bilder på helgen.

Strawberries


Sjukt viktig fotbollsmatch

Idag var det en sjukt viktig fotbollsmatch nere på vallen. Upphärad VS Sjuntorp. Dödsallvarligt. Man måste vinna. Dock vann ingen, det blev lika! Skönt för mig, för jag visste inte vem jag ville heja på. Hehehe.

Go helg

annorlunda redigering

vakna-köra till åstol-astrevlig personalfest-äta gott-köra hem från åstol-joggingtur
Så har min helg sett ut, redigt gött!

Igår

Igår spenderade jag min eftermiddag först i stan med människorna på bilderna ovan. Vi käkade lite på Ritz, jag shoppade ett par brallor och sen åkte vi mot Sjuntorp där gungan väntade. Trevlig fredag!

Somrig fotografering del 2

Här är två bilder till från fotograferingen med Nora. Den första är en favorit! Har ni någon favorit? Här är det förra inlägget.

RSS 2.0