Första fotolektionen

Idag hade vi vår allra första fotolektion. Den innehöll ganska mycket info och "komma in i det- mojimoj" men det var kul ändå. Jag bringade min kamera och det blev lite bilder som ni ser ovan. Efter skolan åkte jag hem lite snabbt till Lelle och vi gjorde finfina pannkakor!
Förresten fotade jag Nora lite snabbt nu på kvällen och bilderna kanske dyker upp imorgon. Jag har bara sett bilderna i kameran än sålänge, men nu ska jag börja redigera!

Midnattsloppet

Igår sprang min kusin midnattsloppet i Göteborg. Vi andra latmaskar käkade middag och hejade på Ida-Maria när hon sprang in i mål, mycket trevligt!

Den tjugoandra augusti

Bilderna ovan är tagna på Åstol vid ett tillfälle när vi åt på min arbetsplats rökeriet hihi

Idag var jag i skolan för första gången den här terminen. Vi hade sexkamp (som femkamp fast med sex grenar) så det var la rätt chill. Vi ska få vårt schema i slutet av nästa vecka, så de närmsta skoldagarna kommer nog inte innehålla så jättemycket skolarbete som tur är haha. Skönt med lite mjukstart.


Nytt till kameran

På bilderna ovan ser ni mina senaste inköp till min fina kamera- ett batterigrepp och en fjärrutlösare! Så dä ä najs!

City

Igår var jag i stan med min syster och min far. Jag fick med mig en del hem också (alltså inte fick, jag betalade förstås!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). På tal om det jag skrev i förra inlägget så ser ni en liten ledtråd i den första bilden hihihi!

Måndagslyx

Igår hängde jag med Lelle. Vi firade något (vet inte vad) med champagne och lyxigt tilltugg (jordgubbscider och cupcakes). Mycket trevligt!
Förresten har jag köpt lite nya grejer till kameran, inlägg och bilder kommer upp snart!

RSS 2.0