Grattis i efterskott bästa morfar

Såhär såg det ut på morfars kalas. Alltid lika mysigt att umgås med släkten.

Outfit från i lördags

Så såg jag ut i lördags när jag var hos mormor och morfar. Morfar fyllde och vi firade honom, mysigt. God mat och gott sällskap. (Inte kannibalistiskt sett alltså).
Jag tog med mig kameran dit också, så jag kanske lägger ut några bilder därifrån :)

Bildbomb från i torsdags

I torsdags var jag och Nora hemma hos Moa. Vi spelade Wii, sjöng Singstar och bakade regnbågscupcakes. De blev asgoda, men man blev sjukt mätt. Alltså inte efter sisådär 3 cupcakes utan efter sisådär 3 tuggor. Hehe.

Framtida modebloggare?

Haha, nja. Inte direkt. Men jag städade min garderob i tisdags, och tog lite före och efterbilder. Så här har ni!
Conversen har lite svårt att få plats bredvid varandra hehhehe.
Men nu är det städat och fint. Vi behöver ju inte nämna något om hur den kommer se ut om 2 veckor..
Nu är jag (förhoppningsvis) hos Moa och har trevligt för er som ville veta :D

2012-02-23

Jag skulle fotat lite natur förut, men såklart ställde sig Trassel framför kameran hela tiden. Så det fick bli en fotorunda med henne istället haha. Tur att hon är söt i alla fall.

Rolig onsdag

Idag har jag varit med Lelle. Vi gjorde nyttiga chokladbollar, asgoda blev dem! Vi bytte ut socker mot honung och hade mandelkross istället för pärlsocker.
Så här såg dem ut:
Till fikat spelade vi Galenpanna:
Och Lelle blev trött på att förlora hela tiden...
Okejdå, det blev lika.

Creme brulee

Pappa gjorde creme brulee till efterrätt idag, mums!

Nyfärgat hår

Okej, ignorera min armhåla (krille) och min stora axelbuckla (?) på 1:a bilden)
Japp, ni hörde (läste och såg om man ska vara petig) rätt! Jag har gått och färgat håret. Dock inte så jättestor skillnad, men jag gillar färgen faktiskt! *Pinsamt om ingen ser skillnad haha.* Dessutom står jag i ljus på bilderna så ja, hehehe. I like it! Lelle fick äran (pressen) att färga det, med assisterande Carro och Elvira. Framtida frisörer kanske? ;)

Helgens mat

Fredag
Lördag
Denna helgen har vi käkat god mat i min familj. Igår, fredag, åt vi som tacos fast med pitabröd istället för tortillas och idag åt vi trerätters, dock har jag bara bild på förrätten och huvudrätten. Varför? Jo, efterrätten var så god att jag inte hann fota den. Som vanligt. Det var för övrigt Frödinge kladdkaka. Så om ni vill se hur den ser ut, så får ni googla!

Picknick i snön

I söndags var jag hos Moa. Vi picknickade under en tall (inte så smart eftersom snön från tallen blåste ner och blötte ner oss och allt på vår picknickfilt). Det är väldigt svårt att skriva picknick. Stavas det ens så? Jag envisas med att skriva Picnik bara för att det finns typ en redigeringssida som heter så. Den använde jag väldigt mycket för några år sen. För er som är intresserade.

Biofredag

Idag efter skolan åkte jag, Lelle, Carro och Linnea upp till stan och käkade vårrullar. Sedan mötte vi upp Emelie, köpte lite gott och gick på bio. Det blev "En gång i Phuket", den var mycket bra tycker jag! Mycket trevlig eftermiddag för övrigt också! :D

RSS 2.0